“Wat een onwijs fijne fotograaf is Marjolein. Ze begreep precies wat wij voor ogen hadden qua foto’s en liet ons lekker ons ding doen terwijl zij foto’s maakte. Gedurende het diner en de ceremonie hadden we niet eens door dat ze er was maar wat een geweldige foto’s hebben we gekregen. Indien je van ongedwongen foto’s houdt waarop je uitkomt wie jullie daadwerkelijk zijn dan moet je zeker voor Marjolein kiezen! Een echte topper nogmaals bedankt!”

Patrick & Robin

Sarita

6 maart 2015, Rhoon
We hebben een geweldige dag gehad mede dankzij Marjolein. Ze heeft hele vrolijke en lichte foto's gemaakt en dat terwijl wij trouwden in maart. We hebben eigenlijk de hele dag niet door gehad dat Marjolein foto's maakte. Alles ging heel ongedwongen. Gelukkig voor ons want wij houden helemaal niet van poseren! Wij kunnen iedereen Stijlvol aanraden voor trouwfotografie.

Gerben

2 juni 2014, Breda
Onze trouwfoto's zijn echt fantastisch geworden! Alle mooie momenten zijn perfect vastgelegd en dankzij de flexibele aanlevering zullen we er nog jaren van kunnen genieten. Als mede fotograaf weet je wat er mogelijk is dus ben je extra kritisch, maar er is gewoonweg niets op aan te merken. Echt top klasse. Van harte aan te raden!

Danique

9 mei 2014, Vlaardingen
Al vanaf het eerste moment waren wij écht heel blij met jou als fotograaf! Het contact verliep heel fijn. Je was erg geïnteresseerd en werkte super samen met de videograaf die wij ook hadden. Het resultaat is dan ook geweldig, prachtige foto's van onze mooiste dag!

Tjitske

20 juli 2011, Scheveningen
Marjolein heeft onze Trouwdag fantastisch vastgelegd. Zonder dat wij en/of onze gasten het doorhadden, zijn de mooiste foto's van alle speciale momenten en alle aanwezigen gemaakt. Marjolein stelde zich erg flexibel op en begreep precies wat wij graag wilden. We zijn op het strand getrouwd en dit was qua licht en qua heen en weer rennen door het zand, niet het makkelijkste voor een fotograaf. Maar Marjolein was er overal en maakte heldere en perfecte foto's! Door haar kunnen we nu, wanneer we maar willen, nagenieten van een fantastische dag. Het trouwalbum wat Marjolein heeft gemaakt, is mooier dan wij ooit hadden kunnen bedenken! Het is een prachtige en volledige samenvatting geworden waar wij en onze familie en vrienden, nog vaak naar kijken en van genieten. Marjolein is dé fotograaf die je voor je bruiloft wilt inzetten!