Over Marjolein

Op 3 maart 2010 maakte ik mijn eerste foto met een spiegelreflexcamera. Mijn vader had een nieuwe gekocht en vroeg mij of ik zijn ‘oude’ wilde hebben. Toen is het allemaal begonnen, de hobby die nu enigszins uit de hand is gelopen…

In het dagelijkse leven werk ik voor mijn eigen bedrijf in fotografie en grafische vormgeving. Samen met mijn vader heb ik een cursus bruidsfotografie gevolgd, maar ik heb vooral geleerd van het ‘doen’. In de zomer van 2012 had ik mijn eerste, echte trouwreportage. Na deze dag was ik verkocht; een dag vol verliefde mensen, mooie momenten en schitterende details vastleggen, dat is werken zonder dat het als werken voelt.

Ik vind het een bijzondere eer om deze belangrijke dag voor het bruidspaar vast te leggen. De liefde vormt de rode draad in mijn fotografie. Ik breng het geluk, de emotie en vreugde van deze dag op een ongedwongen manier in beeld. Zo krijg je de meest natuurlijke en romantische foto’s. Ik streef ernaar het bruidspaar een prachtige herinnering te geven van deze dag, waarin hun geluk voelbaar in beeld is gebracht.