Bekijk ook eens...

Boost by Claire

Een dag waarbij alle ogen op jou zijn gericht! Een spannende en speciale dag, een dag die je nooit meer vergeet. Claire helpt je graag op deze mooie en speciale dag met je bruidsmake up en -kapsel om je te laten stralen als nooit tevoren.

Misura Sartoria

Op zoek naar een trouwpak? Dan bent u bij Misura Sartoria aan het juiste adres. Hier kunt u uw trouwpak tot in detail samenstellen. Laat u inspireren door de prachtige trouwcollectie-stoffen. Ook biedt Misura Sartoria u aan om na openingstijden, ’s avonds of in het weekend, uw trouwpak samen te stellen.

La Nova Bruidsmode

Trouwjurken passen… Voor de meeste dames het hoogtepunt in de voorbereidingen naar de trouwdag. Dan moet dat natuurlijk een heerlijke ervaring zijn. Je moet jezelf op je gemak voelen en uiteraard de ene waanzinnige trouwjurk na de ander aan krijgen. Dat vinden zij in ieder geval van wel!

Heerlijk & Hecht

Al sinds 2010 heeft het team van Heerlijk & Hecht met liefde en plezier vele bijzondere trouw-momenten georganiseerd en verzorgd. Een toost en TaartenTafel, een sapbar, een landelijk borrelmoment, een diner aan lang gedekte tafels met linnen en bloemen van het seizoen of juist een ongedwongen eetmoment met lekkers van de barbecue?

My Wedding Video

Wendy van My Wedding Video legt alle mooie, leuke, emotionele en spontane momenten tijdens jullie bruiloft vast in full HD. Geen detail gaat verloren. Iets voor jullie? Kijk dan eens op www.myweddingvideo.nl of neem contact met haar op via wendy@myweddingvideo.nl

Bruiloft in de Bourgogne

Heb jij altijd al gedroomd van een buitenlandse bruiloft? En is Frankrijk het land dat bovenaan je lijstje staat? Dan heb ik een schitterende trouwlocatie voor je gevonden. Een trouwlocatie waar ik graag jullie bruiloft vastleg!

Bedankje

Bedankje.nl staat voor persoonlijke en originele trouwbedankjes voor een eerlijke prijs. Een groot assortiment aan hippe, originele en persoonlijke trouwbedankjes, gratis gepersonaliseerd. Naast onze selectie bruiloftbedankjes hebben wij ook een groeiend assortiment in bruiloftdecoratie om jullie trouwdag nog verder aan te kleden.

Evy's Proposal

Organiseren & creatief bezig zijn. Dat is haar passie. Het verzinnen van een uniek concept geeft haar energie. Evy is meer dan een unieke gebeurtenis plannen. Ze verzint elke dag wel weer een andere Proposal! Is het niet voor een bedrijf, merk of bruidspaar? Dan wel voor haarzelf. Want naast organiseren, inspireert ze ook heel graag.
  • Categorie
    Weddingplanner
  • Plaats
    Capelle a/d IJssel
  • Website